Over FoodFocus

WELKOM! op deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; Dé Foodmakelaar van Nederland.

Samen aan tafel is voor ons de beste manier om elkaar te leren kennen. Vanaf het ontstaan van FoodFocus denken wij er zo over. Onze klanten uitnodigen en samen met hen praten over wensen en mogelijkheden. Gezamenlijk brainstormen over service, maatwerk en zoeken naar unieke concepten. Vanzelfsprekend vinden wij dat.

Wij nodigen u graag uit om met ons aan tafel te gaan voor een gezamenlijke visie: een visie op eten, drinken, zorgen, verzorgen en ontzorgen. 

Door samen aan tafel te gaan proberen we die visies op elkaar te laten aansluiten. Als strategisch partner zetten wij ons daarbij in om u, en uiteindelijk uw gasten, zo volledig mogelijk te ontzorgen. 

Naast samenwerking is in alles wat we doen het leveren en borgen van kwaliteit een ultieme prioriteit. En ook dat is in onze ogen weer vanzelfsprekend. Het moet bovenal goed en voor een marktconforme prijs zijn. 

Kwaliteit leveren in de breedste zin van het woord en op alle gebieden van eten, drinken, dienstverlening en service. Daar staan wij voor en steeds zien wij dit weer als een boeiende en fascinerende uitdaging waarvoor wij graag samen met u aan tafel gaan. Dit alles om er voor te zorgen dat uw klanten, uw gasten, uw bewoners, uw cliënten, straks het allerbeste op hun bord krijgen. 

 

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.