Convenience

Lekker eten, keuzevrijheid en ambiance is steeds vaker een belangrijkere factor in de voeding. Uw klanten, uw gasten uw bewoners en uw personeel willen en kunnen steeds vaker kiezen waar en wanneer zij willen eten. Onze pakketleveranciers, die binnen het concept van FoodFocus zijn aangesloten, kunnen daar naadloos op aansluiten.
Doordat onze leveranciers en producenten beschikken over ultramoderne productiekeukens, een hoge mate van productkennis en werken met de beste materialen, kunnen zij zorgen dat uw gasten, naast dat zij een goed op maat gemaakt product krijgen, ook nog de keuze hebben uit verschillende smaken, consistenties en dieetafleidingen.
De producten kunnen worden verwarmd door regeneratie in de combisteamer, sous-vide verhitting of door het gebruik van de magnetron. Alles is mogelijk in deze culinaire wereld om een goed, lekker en mooi product te presenteren.

Door de tijdsbesparing die deze bereidingswijze oplevert is er meer tijd voor presentatie en gastvrijheid. Dit is een belangrijk aspect voor de beleving van de maaltijd. Voor veel mensen toch het hoogtepunt van de dag. Lekker eten en drinken wat mooi geserveerd is in een prettige omgeving. Uw gasten zullen zich thuis en als koning behandeld voelen.

Enkele voordelen van convenience op een rijtje:

  • Uw gasten, bewoners en personeel, hebben meer keuze in het menu;
  • De kostprijs is beheersbaar te houden;
  • Sneller schakelen naar uw gasten, bewoners en personeel;
  • Tijdbesparing;
  • Het biedt de mogelijkheid om meer aandacht aan de beleving en de presentatie van het eten te geven.

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.