Novacura

Oud worden, dat willen we allemaal. De meesten van ons wórden het ook. En daarmee verandert er veel. 
Omdat met het oud worden ook de wereld om ons heen verandert, met vaak een noodzakelijke stap naar een andere omgeving. Omdat niet alles meer gaat zoals gewend was en er opeens zorg nodig is: wonen, eten en drinken. 

Ouderenzorg moet goed zijn en daarover is iedereen het eens. Maar tegelijk met de toename van het aantal ouderen groeit ook de problematiek van de regelgeving en financiering. Dat vraagt om een nieuwe kijk op de zorg. 

Novacura staat voor ‘Nieuwe Zorg’. Omdat onze visie en onze benadering anders is. Onze werkwijze schept nieuwe mogelijkheden voor u. 
Dat doen we, door u eigenlijk ‘alles’ te bieden, behalve de directe zorg.  U moet hierbij denken aan service op het gebied van bouw, techniek, interieur en dienstverlening. We bieden u de mogelijkheden en de handvatten. 
Concepten die het voor u als zorgverlener mogelijk maken u volledig te richten op ‘de mens’. Al het andere neemt Novacura u uit handen. 

Uitgangspunt is daarbij uw vraag. Of het nu het (ver)bouwen van zorgkamers is, inrichting van een instellingskeuken, automatisering van een gebouw, of het ontwikkelen van maaltijdconcepten… 

Novacura treedt voor u op als ‘makelaar voor de zorg’. U legt als opdrachtgever uw vraagstukken bij ons neer. En wij zorgen er in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven voor dat de oplossing vakkundig snel en optimaal wordt uitgevoerd. Binnen het door u gestelde budget en naar volle tevredenheid van u en uw klanten.

FoodFocus

Via deze website stapt u binnen in de wereld van FoodFocus; dé Food makelaar van Nederland. Het gaat u misschien verbazen, maar in alles zult u merken dat u daarmee ook binnenstapt in uw eigen wereld. Bij FoodFocus is namelijk de klant leidend: we werken voor uw klanten, uw gasten, uw bewoners!

Twitter

volg ons op Twitter

Contact

FoodFocus
Gompenstraat 23
5145RM Waalwijk
Nederland
 

+31 416 - 530 458

info@foodfocus.nl
 

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag
08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag
08.30 uur - 12.00 uur

Vanaf nu heten wij
het Verslokaal

powered by FoodFocus

Het Verslokaal is meer dan een maaltijdservice. We geloven in eten als een beleving en maken lekker en gezond eten makkelijk voor mensen in de institutionele markt. Aandacht, kwaliteit en service zijn onze ingrediënten voor succes en hiermee leggen we de lat voor klantspecifieke maaltijden, maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden flink omhoog.